Uiteraard is het ook mogelijk om groepsuitjes te reserveren. Een familie uitje, vriendenweekend, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, 1 daags of meerdaags programma? Op deze site vindt u verschillende programma’s, maar heeft u specifieke wensen? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Tot 20 personen kunt u de diverse activiteiten of all-in arrangementen direct online reserveren. Lekker makkelijk en u bent direct verzekerd van de reservering.

Vanaf 20 personen kunnen we ook maatwerk leveren. Aan de hand van uw wensen wordt locatie, datum, tijden en programma afgestemd.

Teambuilding

In de huidige tijd van “thuis werken”, veranderingen die in hoog tempo opvolgen en snel veranderende organisaties is het zaak de onderlinge band tussen medewerkers te blijven ontwikkelen en versterken. Een teambuildingsuitje is een unieke manier om de onderlinge band tussen de collega’s in stand te houden of te verbeteren. Samen iets beleven in de prachtige Twentse omgeving, waardoor u elkaar op een hele andere manier leert kennen. Ook is dit goed te combineren met een vergadering, lunch, diner of meerdaags event.

BeleefTwenteSpecialist.nl denkt graag met u mee.