Na een heerlijke dag actief zijn in de buitenlucht en genieten van het samen zijn kunt er ook voor kiezen om te overnachten in Twente. We doen u hierbij een aantal voorstellen voor zeer uiteenlopende overnachtingsmogelijkheden. Maar in overleg kunnen we ook een accommodatie op maat voor u uitzoeken. Afhankelijk van uw wensen komen we graag met een voorstel op maat. Onderstaande accommodaties hebben zich in de afgelopen jaren bewezen en zijn onderdeel van onze arrangementen.

Luxe **** Hotel Twente

Het luxe vier sterren hotel beschikt over comfortabele en ruime kamers die allen hun eigen stijl hebben. Naast de boxsping bedden en een gezellig zitje, zowel in de kamers als op het balkon, zijn alle kamers voorzien van een design badkamer met vloerverwarming, airconditioning, draadloos internet en een smart-tv. Het hotel heeft een unieke ligging in Twente met zijn bosrijke omgeving. Wij nodigen u uit te genieten van een verblijf in een persoonlijke ambiance met een keur aan mogelijkheden.

Na de belevenissen in de prachtige natuur van Twente laat u zich bij het restaurant verrassen door de culinaire gerechten van de Chef-kok. Het moderne restaurant ligt aan een plein waardoor u tijdens uw diner fantastisch wegkijkt op het dorpsplein en historische kerk. Op de lunch- en dinerkaart vindt u gerechten van over de gehele wereld. Proef heerlijke seizoen gerechten en maak kennis met de gastvrijheid en persoonlijke aandacht die in Twente tot traditie verheven zijn. Ook voor een heerlijke cappuccino met appelgebak bij de haard bent u bij restaurant aan het juiste adres. Of kiest u voor een heerlijk speciaal biertje op het overdekt en verwarmd terras? U bent van harte welkom!

In het arrangement is bovenstaand vier sterren hotel inbegrepen op basis van 2-persoons kamers met douche/toilet op de kamer. Op de zaterdagavond wordt een heerlijk drie gangen diner voor u verzorgd in het restaurant.