Na een heerlijke dag actief zijn in de buitenlucht en genieten van het samen zijn kunt er ook voor kiezen om te overnachten in Twente. We doen u hierbij een aantal voorstellen voor zeer uiteenlopende overnachtingsmogelijkheden. Maar in overleg kunnen we ook een accommodatie op maat voor u uitzoeken. Afhankelijk van uw wensen komen we graag met een voorstel op maat. Onderstaande accommodaties hebben zich in de afgelopen jaren bewezen en zijn onderdeel van onze arrangementen.

De Herberg van Twente

Het grote voordeel van een groepsaccommodatie is dat u de gezelligheid altijd om zich heen heeft. Deze Herberg is gelegen midden in de Twentse natuur met uitzicht op de weilanden, bossen en historische knotwilgen. De kamers zijn eenvoudig ingericht en geschikt voor 2 tot 4 personen. Alle kamers hebben een eigen badkamer en toilet.
Bijzonder is de gezamenlijke ruimte met sfeervolle bar en diverse openhaarden. Buiten een ruim speelterrein, terras en voor de liefhebbers een Finse sauna. Er is dus voldoende ruimte voor iedereen. ’s Ochtends wordt er een heerlijk ontbijt voor u verzorgd en ’s avonds een goed verzorgd diner.

U hoeft alleen nog maar te genieten.