Uiteraard is het ook mogelijk om groepsuitjes te reserveren. Een familie uitje, vriendenweekend, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, 1 daags of meerdaags programma? Op deze site vindt u verschillende programma’s, maar heeft u specifieke wensen? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Tot 20 personen kunt u de diverse activiteiten of all-in arrangementen direct online reserveren. Lekker makkelijk en u bent direct verzekerd van de reservering.

Vanaf 20 personen kunnen we ook maatwerk leveren. Aan de hand van uw wensen wordt locatie, datum, tijden en programma afgestemd.

Bedrijfsuitjes

Een bedrijfsuitje is hèt middel om uw medewerkers (en partners) te verbinden aan uw bedrijf. Een bijzondere beleving die collega’s onderling met elkaar verbindt in een fijne omgeving met lekker eten en drinken. Twente is het vakantiegevoel in eigen land, de ideale omstandigheden waar collega’s elkaar op een heel andere manier beter kunnen leren kennen. Heeft u een andere activiteit in gedachten? Onderstaand is slechts een greep uit het aanbod en vraag ons gerust naar de overige mogelijkheden.

Teambuilding

In de huidige tijd van “thuis werken”, veranderingen die in hoog tempo opvolgen en snel veranderende organisaties is het zaak de onderlinge band tussen medewerkers te blijven ontwikkelen en versterken. Een teambuildingsuitje is een unieke manier om de onderlinge band tussen de collega’s in stand te houden of te verbeteren. Samen iets beleven in de prachtige Twentse omgeving, waardoor u elkaar op een hele andere manier leert kennen. Ook is dit goed te combineren met een vergadering, lunch, diner of meerdaags event.

BeleefTwenteSpecialist.nl denkt graag met u mee.

Familie uitjes

Op zoek naar een leuk uitje met de familie? BeleefTwenteSpecialist.nl heeft een zeer gevarieerd aanbod voor jong tot oud. Zeer gevarieerde activiteiten, gezellige restaurants en zelfs inclusief bijzondere overnachtingsmogelijkheden in Twente.

U hoeft niet maar na te denken over de organisatie. U wordt volledig ontzorgd en kunt zelf meegenieten van heerlijk dagje uit of weekendje weg.

Vrijgezellenfeest of Vriendenuitje

Gezellige dag of weekend met je vrienden? Of een vrijgezel in het zonnetje zetten? BeleefTwenteSpecialist.nl biedt een divers aanbod van activiteiten en eventueel all-in verzorgd met eten, drinken en overnachten. Wij weten wat de ingrediënten zijn van een super feestje in Twente.