Uiteraard is het ook mogelijk om groepsuitjes te reserveren. Een familie uitje, vriendenweekend, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, 1 daags of meerdaags programma? Op deze site vindt u verschillende programma’s, maar heeft u specifieke wensen? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Tot 20 personen kunt u de diverse activiteiten of all-in arrangementen direct online reserveren. Lekker makkelijk en u bent direct verzekerd van de reservering.

Vanaf 20 personen kunnen we ook maatwerk leveren. Aan de hand van uw wensen wordt locatie, datum, tijden en programma afgestemd.

Bedrijfsuitjes

Een bedrijfsuitje is hèt middel om uw medewerkers (en partners) te verbinden aan uw bedrijf. Een bijzondere beleving die collega’s onderling met elkaar verbindt in een fijne omgeving met lekker eten en drinken. Twente is het vakantiegevoel in eigen land, de ideale omstandigheden waar collega’s elkaar op een heel andere manier beter kunnen leren kennen. Heeft u een andere activiteit in gedachten? Onderstaand is slechts een greep uit het aanbod en vraag ons gerust naar de overige mogelijkheden.